PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno es queda sense completar el supergegant de Copa del Món de Kvitfjell

L’andorrana marca un ‘out’ després de perdre una porta

Per Pol Forcada Quevedo

Imatge d’arxiu de Moreno a la Copa del Món de Crans Montana.
Imatge d’arxiu de Moreno a la Copa del Món de Crans Montana. | Michel Cottin/Agence Zoom

Cande Moreno va participar ahir al supergegant de la Copa del Món de Kvitfjell (Noruega), on no va poder completar la baixada quan estava marcant bons parcials.

L’esquiadora andorrana va sortir molt bé amb un -0.08 en el primer sector cronometrat. Després, quan ja va agafar velocitat es va situar en 30a posició en el segon sector amb +0.54, i gairebé es mantenia en aquesta plaça en el tercer parcial amb +1.07. Va ser en aquest tram quan va començar a lluitar un revolt i va perdre una mica de temps, per posteriorment perdre una porta i marcar, per tant, out en carrera.

L’entrenador Dejan Poljansek va destacar que Moreno «ha esquiat realment bé al primer i segon intermedi. Després d’aquests ha perdut una mica la línia, ha continuat sòlida però no ha pogut canviar la trajectòria i ha acabat fora».

Cal recordar que la Copa del Món tindrà el descens d’avui a partir de les 11.00 hores, i demà un segon supergegant a les 10.30 hores.

Roger Puig acaba segon al gegant de Wildschoenau

Roger Puig és a la Copa d’Europa de Wildschoenau, a Àustria, on es disputen dos gegants i un eslàlom. En aquest sentit, ahir va finalitzar segon al gegant.

L’esquiador andorrà va marcar el segon crono a la primera mànega i també ho va fer a la segona. Al final de la cursa, Puig va finalitzar segon compartint posició amb el finlandès Santeri Kiveri, que anava primer a la primera mànega, i que té al seu palmarès una medalla d’or als Jocs.

El guanyador de la cursa va ser l’austríac Nico Pajantich. Avui, la mateixa estació austríaca acull una última cursa, en aquest cas d’eslàlom d’aquesta Copa d’Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT