PUBLICITAT

Andorra i la Comissió Europea tracten aspectes tècnics

Per Anna Mencos

Entre els temes tractats hi ha la normativa en matèria de medi ambient.
Entre els temes tractats hi ha la normativa en matèria de medi ambient. | Govern d\'Andorra

Andorra i la Comissió Europea es reuniran avui divendres per continuar amb la segona ronda de negociació de l’any, que va començar ahir. Com ja s’havia anticipat es va demanar que totes les conclusions que s’assoleixin en aquests dos dies siguin inscrites amb la menció sota reserva perquè el Govern entrant pugui validar-les o reveure-les si ho considera, tal com es va fer fa quatre anys.


És previst que durant la ronda d’avui divendres les dues delegacions puguin debatre sobre la normativa en matèria de medi ambient, transports, seguretat alimentària, agricultura i comerç. En l’agenda d’ahir dijous van entrar en converses sobre la duana, clima, reglamentació tècnica dels productes i propietat intel·lectual.


En la jornada també es va mantenir un breu intercanvi preliminar sobre el ‘non paper’ de serveis financers que la Unió Europea va enviar al desembre a Andorra, Mònaco i San Marino.


En aquest sentit, la Comissió Europea i Andorra es van emplaçar a una reunió entre experts per aprofundir en aquesta situació i disposar de la informació necessària per poder construir una posició de negociació. 
La pròxima ronda per a la negociació està prevista pel pròxim 20 d’abril, en una sessió per la qual el Secretari d’Estat ha sol·licitat que contingui una agenda tècnica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT