PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Convençuts de victòria

Eder Sarabia es mostra confiat per emportar-se els tres punts al partit d’avui contra el líder de la categoria

Per Pol Forcada Quevedo

Pampín disputant una pilota en el partit d’anada a l’Estadi Gran Canària.
Pampín disputant una pilota en el partit d’anada a l’Estadi Gran Canària. | @FCANDORRA

L’FC Andorra afronta una nova jornada de lliga, i ho fa avui a casa a les 21.00 hores contra el líder de la categoria, la UD Las Palmas. Els tricolor, que venen de perdre contra el Racing de Santander (2-1) a El Sardinero, la sisena derrota en els últims set partits, per intentar tornar a la senda de la victòria o, si més no, deixar millors sensacions que el darrer matx de Lliga Smartbank.

Relacionat amb aquest aspecte, i després de les declaracions d’Eder Sarabia sobre que l’equip del Principat s’havia de posar les piles, el tècnic va assenyalar ahir en roda de premsa que quan es donen aquestes circumstàncies on tot i fer «les coses bé» els resultats finals no acompanyen, «haurem de posar una mica més de gana, de competir i de transmetre al contrari que crec fins al final, tot i que no canviarem l’equip ni els jugadors que som». Amb tot, el basc va esmentar que després d’una setmana «molt bona», on dimarts, el seu únic objectiu va ser mostrar als jugadors «la claredat del meu plantejament de partit i el convenciment que tinc del fet que avui guanyarem, i crec que anem pel bon camí».

Pel que fa concretament al matx que s’espera, l’entrenador del conjunt andorrà va mencionar, abans de res, que el de l’anada va ser un joc on «podíem haver tret més», i que per la jornada d’avui «ens veiem capaços de fer un bon partit i de vèncer al líder», en part, «perquè hem evolucionat molt com a equip», tot i que amb un pèl menys de confiança després de la dinàmica que el seu conjunt està tenint en els darrers partits. Per això, espera que els jugadors tinguin durant el matx «aquest punt d’inspiració» que els està faltant.

Cal destacar que els canaris no perden un partit des del desembre, quan es van enfrontar contra l’Albacete a casa. Tot i això, com a visitants tampoc estan aconseguint gaires punts, ja que només han guanyat dos dels darrers cinc partits, contra l’Eivissa i el Vila-real B, i empatat a zero els tres matxs restants, en aquest cas contra el Leganés, el Burgos i l’Oviedo. Això sí, i en clau negativa per als tricolor, Las Palmas encadenen cinc partits deixant la porteria a zero i són l’equip amb menys gols en contra de la competició, 15. En aquest sentit, serà clau gaudir d’encert de cara la porteria rival, i així ho va afirmar Sarabia: «Ho haurem de controlar molt, però som capaços». «Estic convençut de què generarem ocasions i els comprometrem», va afegir.

Així mateix, va recordar que el seu equip ja s’ha desfet a casa de grans equips com el Granada, l’Eibar o el Llevant, un aspecte que «a més, crec que demostrem a tots els llocs i pràcticament en tots els moments dels partits». Amb el matx d’avui, «tindrem una gran oportunitat per tornar a demostrar l’equip que som i d’ajuntar totes les virtuts que tenim», va asserir.

Per a l’entrenador de la UD Las Palmas, Xavi García Pimienta, el conjunt del Principat és un dels equips que «agrada molt veure però no enfrontar-se», a més de ser un estadi i un rival «difícil». Així, també va assenyalar que el partit enfrontarà a dos conjunts que els agrada molt tenir la pilota. Per tant, «serà una disputa molt bona per l’esfèric, i un matx molt entretingut i amb molt bon joc», va comentar el tècnic català. D’altra banda, també va esmentar que l’FC Andorra «es mereix molt més del que genera perquè arriben molts cops a l’àrea rival».

Relacionat amb la similitud de l’estil de joc dels dos equips, García Pimienta va destacar que si els locals s’apoderen del partit i la pilota, «ho passarem malament perquè no estem acostumats», però que si es dona la situació inversa, passarà el mateix. I va afegir que «si no estem junts i coordinats, l’FC Andorra ens farà molt mal».

atents a...

-Alberto Moleiro-

  • Talent: amb només 19 anys, el jove canari és talent pur, una de les sensacions de la Lliga Smartbank i un fix a l’onze titular de García Pimienta, ja que l’ha fet jugar el 75% dels partits com a titular.
  • Assistències: és el segon futbolista que més passades de gol ha fet, de moment, durant la lliga. De fet, a l’anada va ser l’artífex de l’assistència del primer gol, després de desfer-se de Vilanova.
  • Tècnica: crida tant l’atenció la seva desimboltura que ja el comparen amb Pedri. Creatiu, amb bona lectura del joc i domini de la pilota, a més de ser un gran passador, amb un 88% d’encert.

Ashley Madison, una web nord-americana per facilitar infidelitats, vol fitxar per l’FC Andorra

La web de cites nord-americana, Ashley Madison, famosa per facilitar les infidelitats entre les parelles, ha fet una oferta d'un milió d'euros per temporada a l'FC Andorra per ser-ne el patrocinador. Citant Gerard Piqué, actual propietari del club, i fent clara referència a la situació «amb la teva ex Shakira» el CSO de la companyia, Paul Keable, va fer pública a les xarxes socials l'oferta que sembla que es ferma. Caldrà veure si els tricolor la prenen en consideració o simplement ho veuen com una acció marquetiniana de Madison, segons informa l'ANA. La proposta va arribar mitjançant Twitter, on van citar a Piqué per «apostar per noves formes d'estimar en les quals s'inclouen tota mena de vincles no monògams». Per això, van sostenir que poden ser uns patrocinadors perfectes pel club de l'exjugador català.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT