PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà, millor Banc Digital i en RSC d’Andorra 2023

És el 4rt any que l’entitat rep el premi com a Banc Digital i el 9è com a millor en RSC

Per Anna Mencos

L’edifici central de Crèdit Andorrà.
L’edifici central de Crèdit Andorrà. | Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà va ser reconegut ahir com a Millor Banc Digital i Millor Banc en Responsabilitat Social Corporativa d’Andorra 2023 per la publicació internacional Global Banking & Finance Review. 
Va rebre el guardó gràcies a la seva aposta per integrar la digitalització en processos, productes i serveis, i impulsar el seu compromís amb la sostenibilitat lligada a la seva activitat bancària i financera.

L’entitat desenvolupa una estratègia de banca digital centrada en la promoció de nous models digitals i de relació amb el client a distància,posant el focus en l’increment de les funcionalitats de la banca online e-Crèdit, l’impuls de l’oferta i l’operativa comercial a través del canal digital, i la millora de la usabilitat i l’experiència omnicanal. Gràcies a això el 55% dels clients de Crèdit Andorrà, són digitals i el 70% dels accessos a la banca en línia es fan a través del mòbil.
Pel que fa a la responsabilitat corporativa, el premi atorgat reafirma el compromís de l’entitat bancària amb la incorporació de la sostenibilitat al model de gestió i l’estratègia de negoci. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT