PUBLICITAT

Cultura promou artistes andorrans a la FiM Vila-seca

El festival comptarà amb un grup procedent del Principat d’Andorra

Per Joan Jiménez

Escenari del FiM 2022
Escenari del FiM 2022 | FiM

La directora de Promoció Cultural del Govern d’Andorra, Montserrat Planelles, va aconseguir firmar un acord de col·laboració amb la Fira de Música (FiM) emergent i familiar de Vila-seca. Pere Segura, alcalde de la localitat tarragonina, va acollir a la directora Planelles al castell de Vila-seca, on es va signar ahir al matí l’acord per la promoció d’intercanvi artístic i la presència al festival de propostes musicals procedents d’Andorra per primera vegada en la pròxima edició del festival. L’acord inclou una pròrroga automàtica per a les properes edicions del futur.


En les següents setmanes s’anunciarà la proposta andorrana que pujarà a l’escenari del Fi entre el 4 i el 7 de maig d’aquest mateix any. L’esdeveniment té com a objectiu el fet de poder consolidar-se com un aparador professional de referència i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars realitzats a Catalunya i l’enfortiment del sector de la música en viu emergent. A finals d’aquest mes, la FiM Vila-seca presentarà la programació després de rebre més de 500 propostes musicals. L’ajuntament vila-secà aspira al fet que l’esdeveniment pugui consolidar-se com la cita primaveral de música emergent i familiar de Catalunya, ja sigui per als mateixos professionals i artistes com pel públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya del Sud i el conjunt nacional.


El Ministeri de Cultura i Esports d’Andorra firma el seu segon acord amb una fira professional del mercat català, que permet seguir internacionalitzant i professionalitzant el sector musical i de les arts escèniques andorranes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT