PUBLICITAT

Novatel gestionarà el bus a la demanda a la parròquia d’Encamp

El comú destinarà 104.868 euros anuals per la continuïtat del servei

Per El Periòdic

Parada de Uclic
Parada de Uclic | FEDA Solucions

El comú de la parròquia d’Encamp va fer pública, mitjançant el BOPA, l’adjudicació de contractació del servei per al transport públic a la demanda de la parròquia, conegut com a Uclic, a l’empresa Novatel SAU. La contractació s’ha produït per un concurs públic, que compta amb un import total de 104.868 euros anuals.

La corporació d’Encamp va fer pública l’adjudicació de la contractació de la plataforma FEDA Solucions per a la gestió del bus a la demanda. El termini d’adjudicació és d’un any, que inclou una clàusula de renovació automàtica fins al 4 de febrer del 2027 amb un cost de 21.210,57 euros per any.

Uclic és un servei de transport a demanda que permet realitzar mobilitats per tota la parròquia de forma flexible. Aquest servei consta d’un vehicle de 8 places i disposa d’un total de 58 parades disponibles repartides per tota la parròquia encampadana i en diferents zones d’aquesta. La iniciativa va néixer amb la voluntat d’apropar les zones menys cèntriques de la vila cap al centre i facilitar la mobilitat sostenible a tothom, en especial, persones més grans i persones joves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT