PUBLICITAT

ESADE presenta una beca per a un estudiant de grau andorrà

Chapter Alumni i Grup Heracles com a principals promotors

Per Joan Jiménez

Presentació de la beca a l’Art Hotel
Presentació de la beca a l’Art Hotel | EL PERIÒDIC

Ahir al matí, el director general d’ESADE, Xavier Mendoza, va presentar la Beca Pablo Soler a l’Art Hotel amb la presència de la ministra d’Educació i ensenyament superior del govern d’Andorra, Ester Vilarrubla, el president executiu, Daniel Armengol, i el conseller general del Grup Heracles, Miquel Àngel Armengol, a més del president del Chapter ESADE d’Andorra, Joan Prat. Aquesta beca porta el nom del difunt Pablo Soler, antic director corporatiu del Grup Heracles que es va instal•lar a Andorra el 2014, i havia estudiat a ESADE. Sempre va tenir un contacte constant amb la institució universitària com exalumne i col•laborador acadèmic, sent membre de la junta directiva del Chapter Andorra ESADE Alumni. La seva família, dona i dues filles, van acudir a l’acte d’inauguració de la beca en honor del seu estimat.


La beca Pablo Soler és fruit de l’impuls del Chapter Andorra ESADE Alumni, en col•laboració amb el Grup Heracles, que permetrà a un estudiant de grau del Principat d’Andorra, comptar amb un expedient acadèmic excelent i que no pugui afrontar les diferents matrícules d’un grau del centre universitari per mancança de recursos econòmics, tingui finançat tot el seu grau universitari. La beca sufragarà el cost íntegre de la matrícula dels graus en lideratge transformador i impacte social, o bé del grau en administració d’empreses i bàtxelor en intel•ligència artificial pels negocis. La beca inclou l’oportunitat de poder realitzar un període de pràctiques professionals en alguna de les empreses que pertanyen al Grup Heracles.


El grup empresarial Heracles va voler donar continuïtat al compromís i al suport de l’antic director corporatiu, Pablo Soler, per poder honrar la seva persona i afavorir el talent jove i l’educació, valors intrínsecs en la persona de Soler. Miquel Àngel Armengol, conseller delegat del grup, va voler espressar «la nostra intenció, juntament amb el Chapter Andorra ESADE Alumni, és poder oferir una oportunitat inigualable a un jove andorrà, i això passa perquè, prèviament, Pablo Soler va decidir tenir impacte social i contribuir a crear una societat millor, uns desitjos que també compartim a l’empresa».


El director general d’ESADE, Xavier Mendoza, que va voler mobilitzar-se fins a Andorra i presentar en persona la beca, va explicar que «aquesta beca suposa una oportunitat única per aquests joves, ja que l’educació és, segurament, la millor solució per poder avançar en la societat i assolir un benestar socioeconòmic més just». A més, el director Mendoza va assenyalar que «el programa de Beques d’ESADE no tan sols beneficia aquests joves, sinó també tota la comunitat educativa s’en beneficiarà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT