Carola Vila fa 43a als 10km individuals de Planica

L’andorrana assoleix un crono de 27.08,5, a 3.27 de la vencedora de la prova

Vila durant la prova.
Vila durant la prova. | Thibaut/Nordic Focus

Ahir es va disputar la competició dels 10 quilòmetres individuals en skating dels Campionats del Món de Planica (Eslovènia), on Carola Vila va finalitzar 43a.

La fondista va completar el recorregut amb un crono de 27.08,5, a 3.27,7 de la vencedora, que va ser la nord-americana Jessie Diggins amb 23.40,8. Segons informen des de la FAE, l’andorrana es va trobar una mica millor que en l’skiathlon, però va explicar que la cursa va ser «normal» tenint en compte la temporada actual.

Amb tot, Vila va assenyalar que «una cursa al meu nivell d’aquest any. Tampoc podíem esperar avui miracles, però sensacions una mica millors que amb l’skiathlon, així que contents per això», i va afegir que «ja sabíem que el nivell no és el que ens agradaria, però ho hem donat tot i ha sortit una cursa normal».

La competició als Mundials continua avui amb la cursa masculina de 15 quilòmetres en skating, en aquest cas amb Irineu Esteve. La carrera s’iniciarà a partir de les 12.30 hores.

Roger Puig, ‘out’ al segon eslàlom de Kitzbuehel

Roger Puig va participar ahir al segon eslàlom de la Copa d’Europa de Kitzbuehel (Àustria). L’andorrà, però, no va poder completar la primera mànega i va quedar fora.

Ara l’expedició del Principat pensa ja en la pròxima cita, la Copa d’Europa. La competició continental serà en aquest cas a Wildschoenau (Àustria), des de demà fins dissabte. En concret, aquesta cita comptarà amb un parell de gegants i un eslàlom, informa la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).