El GEVA-CEA perd contra el colíder del grup, el Valls

La victòria de Mateu i els empats de Garcia i González permeten finalitzar el matx amb un resultat de 7-3

Josep Maria Ribera durant el seu respectiu matx.
Josep Maria Ribera durant el seu respectiu matx. | Federació d’Escacs Valls d’Andorra

Aquest dissabte el GEVA-CEA es va enfrontar al Valls, colíder del grup juntament amb el Barberà i sense cap mena de dubtes un dels aspirants al títol aquesta temporada.

Així, En Josep Maria Ribera va perdre la primera partida, i de fet la primera a títol personal d’aquesta temporada, enfront la gran mestre femenina Ana Matnadze que va saber imposar l’avantatge estratègic assolit en el mig-joc amb un remat espectacular amb sacrifici de dama inclòs.

Aquesta derrota en el quart tauler va ser la primera de l’equip, però tot seguit va caure en Rafael González i després va ser en Sergi Pham qui va haver d’inclinar el rei davant el mestre internacional Guillem Baches.

Per la seva part, i malgrat oposar una forta resistència, en Serni Ribera i en Daniel Gómez també van acabar superats pels seus respectius rivals.
Finalment, Raül Garcia i Marc González van signar taules en les seves respectives partides i la victòria en el darrer tauler d’en Esteve Mateu enfront una de les promeses dels escacs catalans, Gerard Añó, van permetre perdre el matx per un resultat de 7-3.