PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pal Arinsal torna a acollir enguany la cursa Red Bull Home Run

L’edició incorpora una modalitat que guardona l’originalitat: el premi a la millor disfressa

Per El Periòdic

Imatge d’una edició anterior de l’esdeveniment.
Imatge d’una edició anterior de l’esdeveniment. | Pal Arinsal

La popular prova d’esquí i snowboard Red Bull Home Run torna a Pal Arinsal aquesta temporada. En concret, el pròxim 25 de març, en una nova edició marcada pel vessant esportiu, però sobretot per l’esperit irreverent, informal i divertit que caracteritza aquest esdeveniment.

Com en edicions anteriors, tots els competidors hauran de deixar els seus esquís i taules a 100 metres de la sortida, situada al pic del Cubil, i col·locar-se en posició, esperant el compte enrere. Un cop es doni el tret de sortida, hauran de sortir corrents, agafar els seus equips i baixar per la pista a màxima velocitat fins a la Caubella de Pal, amb un desnivell de 432 metres.

Segons informa Pal Arinsal, més enllà de les categories esportives en què es pot competir, la Red Bull Home Run incorpora enguany una modalitat que premia l’originalitat: el premi a la millor disfressa.

Amb la finalitat de facilitar l’accés dels corredors a Cubil, l’estació mantindrà obert el telecadira de Cubil fins a les 17.00 hores. Així, la cursa començarà a les 18.00 hores, just després de la desfilada de disfresses que tindrà lloc a partir de les 17.15 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT