PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Toc d’atenció

Amb la derrota contra el Racing de Santander, els tricolor se situen en catorzena posició a sis punts del descens

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis lluitant una pilota en el darrer partit contra el Racing de Santander.
Bakis lluitant una pilota en el darrer partit contra el Racing de Santander. | @FCANDORRA

Tot i fer un bon partit, dues errades defensives van condemnar l’FC Andorra en la visita a El Sardinero, on dissabte van perdre per 2-1, continuant amb la dinàmica que porta arrossegant des del novembre sense guanyar un partit com a visitant. En aquest sentit, l’entrenador dels tricolor, Eder Sarabia, va donar un toc d’atenció als seus jugadors en la roda de premsa posterior al matx: «O ens posem les piles o no és el camí, perquè els detalls, com hem dit, són importants». «En la jornada 29 ja no ens val el merèixer», referint-se a la victòria, «estem deixant passar massa oportunitats», va asserir el tècnic basc. 

D’altra banda, l’entrenador del conjunt del Principat va assenyalar que «el 90% de les coses les hem fet meravelloses: hem pressionat bé, hem tret la pilota correctament quan ens apretaven, hem generat infinitat d’arribades...», però si els detalls finals no s’acaben executant correctament, no s’aconseguirà res. «Crec que han passat moltes coses que nosaltres volíem, però ens han guanyat», va lamentar. 

Per aquest fet, va mencionar algunes accions que el seu equip ha de millorar de cara els propers jocs. Per exemple, «que el lateral oposat entengui que quan l’esfèric està compromès a l’altra banda no es pot projectar tant i que ha d’estar en una posició intermèdia», o «seguir el jugador que entra en segona línia», com va ser el cas del primer gol d’Mboula, «perquè cors el risc que no sigui fora de joc». D’altra banda també va esmentar les finalitzacions, un aspecte «que ens falta i on ens hem d’aplicar». 

Pel que fa a la seva expulsió, va explicar que la primera targeta groga que va rebre era clara perquè «aquella protesta no l’havia de fer», mentre que a la segona cartolina «no li vaig dir res a l’àrbitre». Així mateix, «hi ha actituds que no em van agradar», a tall d’exemple, va esmentar, la del golejador dels locals, que va simular més d’una ocasió. 

Finalment, va mencionar que l’equip mantindrà el seu estil perquè «és el futbol que sento, que m’agrada i el que crec que sé transmetre als meus jugadors». A més, perquè «moltes coses crec que les fem molt bé», fent que els contraris no generin massa ocasions i que els tricolor «arribem molt», però que en aquest punt de la temporada, «hi ha coses que ja hauríem de tenir un punt més assumides i assimilades». 

El pròxim partit serà aquest divendres al Nacional, on l’FC Andorrà, actualment en dissetena posició i sis punts per sobre del descens, rebrà a Las Palmas a les 21.00 hores. Cal destacar que els canaris, líders de la competició domèstica, no perden un partit des del desembre, quan es van enfrontar contra l’Albacete a casa. Això sí, com a visitants, només han guanyat dos dels darrers cinc partits (Eivissa i Vila-real B), i empatat a zero els tres matxs restants, en aquest cas contra el Leganés, el Burgos i l’Oviedo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT