PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Tres detinguts durant el cap de setmana per possessió de drogues

Els arrestats tenen entre 21 i 40 anys

Per Alba Cladellas Riera

El despatx central de la policia.
El despatx central de la policia. | ARXIU ANA

La Policia ha detingut els últims dies tres persones per possessió de drogues. Divendres passat a la tarda a Andorra la Vella es va detenir un home no resident de 27 anys amb 1,1 grams de cocaïna. Dissabte a la tarda a la frontera del riu Runer els agents van detenir un home no resident de 30 anys amb 2,6 grams de tusi, l’anomenada cocaïna rosa, i amb 30 ml d’èxtasi líquid. Ahir diumenge a la tarda, també a la frontera del riu Runer, es va arrestar un altre home, no resident de 21 anys, amb tres pastilles que van donar resultar positiu en metamfetamina.

La matinada de diumenge a les 05.00 hores, els agents van detenir un resident de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després d’agredir un altre home a la sortida d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.

Pel que fa als positius d’alcohol o drogues al volant, la Policia va efectuar quatre detencions, totes produïdes diumenge. De matinada, els agents van detenir un resident i una no resident, de 25 anys, amb taxes de 0,86 i 1,41 en parades rutinàries. A les 9:30 van detenir un altre home, no resident de 40 anys, per donar positiu a la prova de tòxics. I cap a les 23.00 hores van detenir un altre no resident de 30 anys amb una taxa d’1,39 grams d’alcohol per litre de sang.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT