PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

1.140 incidències a l’Espai Ciutadà de la capital durant el 2022

La mitjana de temps que es necessita per resoldre el problema és de vuit dies

Per Maria Lozano

L’Espai Ciutadà d’Andorra la Vella ubicat a la plaça Lídia Armengol.
L’Espai Ciutadà d’Andorra la Vella ubicat a la plaça Lídia Armengol. | Comú d\'Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella va atendre el 2022 1.140 incidències. La majoria d’elles, ja resoltes a dia d’avui.

L’objectiu d’aquest espai és que puguin arribar a la corporació comunal les observacions, queixes i comentaris que la ciutadania creguin convenient. Segons assenyala el comú, aquest servei atén unes cent queixes al mes. Pel que fa a la resolució de les incidències, la xifra està al voltant d’un 90%, i la mitjana de temps que es necessita per resoldre un problema és d’aproximadament vuit dies.

La temàtica dels avisos que presenten els ciutadans de la parròquia són variables. En primer lloc, hi ha les incidències amb el mobiliari urbà o la via pública, que en el cas de l’any passat ocupen un 40% dels avisos. Però a més es registren preguntes amb els espais verds de la parròquia, la recollida de deixalles, la neteja viària o l’enllumenat públic, segons explica la corporació comunal. 

A més, el Comú informa que al llarg de l’any passat l’Espai Ciutadà va resoldre preguntes relacionades amb el cens de la població, els tributs, esports i comerç.

Així doncs, amb aquestes xifres de peticions, l’Espai Ciutadà ha tornat a tenir registres com tenia abans de la pandèmia de la covid, ja que durant el 2020 aquest servei va atendre 653 peticions, a diferència de les 1.030 que es van atendre durant el 2019. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT