PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dinar popular i actes per a tots els públics al Pas de la Casa per celebrar el segon dia de Carnaval

Els actes continuen aquesta tarda amb els inflables infantils i amb el sopar de germanor

Per El Periòdic

Un instant de la celebració.
Un instant de la celebració. | Comú d\'Encamp

La plaça de l’Església del Pas de la Casa ha acollit aquest migdia el dinar popular de Carnaval, on els assistents han pogut gaudir d’una arrossada amb beguda i postres per l’import de dos euros. El dinar ha començat a les 12.30 hores, després d’una batucada que ha recorregut els diferents carrers de la vila amb el grup Tokem x tu i que ha finalitzat a la plaça. El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha destacat que per ara el balanç de les activitats de Carnaval del Pas de la casa «està sent positiu». Des del comú d’Encamp s’agraeix la tasca de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, «que ha organitzat un programa amb opcions per a tots els públics, com la batucada d’avui i demà al matí, el concurs de disfresses per a infants que vam fer ahir, els inflables per als més menuts, que estaran també demà a la tarda al Centre Esportiu, o el dinar d’avui i la sardinada de demà a la tarda per a tota la família, entre d’altres». A més, ha recordat que aquest vespre «tindrà lloc el sopar de Carnaval, la nit de ball i el concurs de disfresses per a adults».

El conseller també ha assegurat que totes les activitats com les de Carnaval «ajuden a dinamitzar els comerços i els carrers del Pas de la Casa». D’altra banda, des de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, un dels seus membres, Fabio Barbosa, ha remarcat que el Carnaval «sempre és per passar-ho bé» i que des de la Comissió «intentem fer tot el possible per tenir varietat d’activitats i proporcionar vida al poble. Estem molt contents de poder-ho fer i, si és possible, ho seguirem fent durant molts més anys».

El programa d’activitats del Carnaval del Pas de la Casa continua aquesta tarda amb el saló d’inflables a la sala polivalent del Centre Esportiu, que estarà obert per als infants fins a les 19.30 hores. L’activitat també estarà operativa demà de les 15.00 a les 19.00 hores. De cara a aquesta nit hi haurà el sopar de Carnaval, a les 21.00 hores al Restaurant Cal Ruiz, que aplegarà 80 assistents. Posteriorment, es farà el concurs de disfresses d’adults a la Sala de Festes i hi haurà ball amb el grup de versions The Aguateques. I per acabar la nit, hi haurà disco mòbil amb DJ Bebuxo. Pel que fa a demà, l’últim dia del Carnaval del Pas de la Casa, la jornada començarà a les 11.30 hores amb una batucada pels carrers de la vila amb Drum Beat. I finalitzarà amb la despenjada i cremada de S.M. el rei Carnestoltes i la sardinada popular a partir de les 19.15 hores a la plaça de l’Església.

PUBLICITAT
PUBLICITAT