PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAF mostra el seu vessant solidari amb una donació per a Turquia i Síria

Farà una aportació econòmica de 10.000 euros a través de la UEFA

Per El Periòdic

Logotip de la FAF.
Logotip de la FAF. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) mostra el seu vessant més solidari i de compromís amb la societat i el món amb una aportació econòmica de 10.000 euros pel terratrèmol de magnitud 7,4 en l'escala de Richter que el passat 6 de febrer va sacsejar les províncies del sud-est de Turquia i el nord de Síria, provocant danys greus en nombroses infraestructures i (s'estima que) més de 40.000 morts i ferits.

Aquesta donació s'ha realitzat a través de la UEFA i ajudarà a cobrir despeses per les tasques de rescat, atenció sanitària i psicosocial cobertura de necessitats bàsiques, alberg i d'altres necessitats per als milers de persones que s'han quedat sense refugi amb temperatures sota zero d'hivern.

Segons els experts, encara hi podria haver milers de cossos atrapats sota la runa, situació que s'ha vist agreujada després que el dilluns es produís una rèplica del terratrèmol de 6,4 graus al país otomà.

Amb aquest gest solidari, la FAF s'afegeix al suport mostrat per les federacions europees, sota el lideratge de la UEFA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT