PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home de 35 anys per amenaçar de mort la seva parella

Cinc persones més han estat arrestades per possessió de cocaïna

Per El Periòdic

Un vehicle de la policia
Un vehicle de la policia | Arxiu ANA

La Policia ha detingut aquesta setmana un home, resident al país i de 35 anys, per amenaçar de mort la seva parella. Els fets van tenir lloc dilluns al vespre, quan l’home hauria seguit amb el cotxe el vehicle que conduïa la dona fent maniobres perilloses per la CG2. Quan ella va decidir aturar-se, ell es va apropar al seu cotxe colpejant amb els punys els vidres i la porta del vehicle, i amenaçant-la de mort. La patrulla el va detenir i va constatar que, a més, conduïa sota els efectes de les drogues en donar positiu a la prova de tòxics. 

Els darrers dies la Policia també ha arrestat al Pas de la Casa tres homes no residents de 35,37 i 44 anys per possessió de 0,4, 0,9 i 1,5 grams de cocaïna respectivament. A la frontera amb França els agents van detenir un altre home, no resident de 38 anys, amb 0,6 grams de cocaïna i 0,8 d’haixix; i a la frontera del riu Runer, un altre home no resident de 36 anys amb 0,4 grams, també de cocaïna. 

Aquesta setmana la Policia ha detingut un resident de 22 anys per conduir amb el permís retirat crebantant l’autorització per fer-ho únicament per tasques professionals, i un no resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar al Servei d’Immigració documentació falsa sobre la seva experiència laboral.

PUBLICITAT
PUBLICITAT