PUBLICITAT

La capital organitza dues classes de dansa obertes al públic en general

  • La festa de carnestoltes de la gent gran preveu reunir a 400 participants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una classe infantil de dansa a la capital. Foto: EL PERIÒDIC

L'Escola de Dansa de l'Aula de Teatre i Dansa del Comú d'Andorra la Vella ha organitzat dues classes obertes de dansa previstes per demà i demà passat. L'objectiu d'aquesta modalitat de classes és apropar els pares i el públic en general al treball i ensenyament de les tècniques i estils que porta a terme l'escola.

Les classes obertes estaran dirigides per Monserrat Forner, la professora de dansa de l'ATD, que mostrarà exercicis a terra, combinacions, passos de ballet, un tast de dansa moderna i combinacions simples de claqué.

L'activitat tindrà lloc al Centre Cultural la Llacuna. Dimarts intervindran les alumnes de grau I i grau II, mentre que dimecres repetiran les de grau I i també serà el torn de les de grau III.

D'altra banda, i a demanda d'un grup d'alumnes de l'escola, el Comú ha acordat impartir classes de claqué regularment, tots els dimecres al Centre Cultural la Llacuna.

L'endemà de les classes de Dansa la capital organitza la festa de carnestoltes de la gent gran d'Andorra, que se celebrarà al Centre de Congressos. Segons les previsions de la corporació, hi assistiran al voltant de 400 participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT