PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern ignora l’hemorràgia de Grifols

Marquina destaca que no hi haurà «cap canvi» i que el projecte continua el seu curs

Per El Periòdic

Thomas Glanzmann és el nou president de Grifols des de dimarts. Steven F.Mayer, l’anterior president va durar quatre mesos al càrrec. Glanzmann és el tercer president en cinc mesos. Aquest no ha estat l’únic canvi, ja que la setmana passada l’empresa farmacèutica va anunciar un pla de xoc i va acomiadar 2.200 persones als Estats Units i 100 a Espanya, un 8% de la plantilla. 

A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que es va celebrar ahir, li van preguntar al Ministre de Finances i Portaveu en funcions, Cesar Marquina, sobre l’estat actual en què es troba el projecte del laboratori P3 a Ordino. Marquina va contestar que el Govern està fent el seguiment del projecte, ja que l’administració és part activa de la proposta. Marquina també va assegurar que «no hi ha hagut absolutament cap canvi» en el projecte del laboratori P3.

Al ministre en funcions també se li ha preguntat sobre el canvi de direccions que s’han produït a la multinacional que esta previst que instal·li un laboratori al Principat, una empresa privada que cotitza a borsa. Marquina no ha volgut fer referència a res relacionat amb l’empresa, més enllà del projecte al·legant que és una companyia privada que pren les seves decisions. 

Marquina també va detallar que el projecte continua el seu curs normal, amb l’objectiu que aquest centre de recerca pugui estar enllestit el 2025. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT