PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Artistes de primer nivell en una setmana històrica a l’Abarset

Aquest divendres acull la famosa BRESH argentina amb èxits de tots els estils

Per Alba Cladellas Riera

DJ i públic a l'Abarset
DJ i públic a l'Abarset | L\'Abarset

L’Abarset vol convertir-se en el temple de l’après-ski d’Europa i ho fa amb una setmana històrica plena d’intenses jornades musicals i propostes del més alt nivell internacional.
Aquest proper divendres 24 de febrer, acollirà la popular BRESH, “la festa més bonica del món”. Aquest esdeveniment, amb origen argentí, proposa una fórmula que consisteix en punxar grans èxits musicals d’estils molt variats com el reggeaton, el pop, el dancehall, el rock i l’electro. La BRESH és una festa que triomfa a les principals capitals del món com Nova York, Miami, Barcelona, Madrid, Tòquio, Lima o Bogotà, i promet fer-ho també a Andorra en el que serà la seva primera edició al Principat.

El dia 26 arriba la segona edició del festival Greenworld, després del gran èxit que va tenir la primera edició que es va celebrar a finals d’any. Aquesta setmana arriba amb el DJ britànic WAFF i el també britànic Richy Ahmed, amb una proposta de house fusió. El Greenworld posarà fi a una setmana plena de música en la qual també hauran passat per la cabina DJ internacionals com Soundboree, Blade, Ben Sterling, Rafa Barrios, i Fatboy Slim, que va triomfar la setmana passada en la 3ª edició del Brunch-In The Snow, esgotant les entrades als pocs minuts de la seva posada a la venda.

Per l’Abarset, que combina els millors artistes internacionals amb col·laboracions innovadores amb festivals d’èxit internacionals, hi han passat més de 20.000 persones aquesta temporada.
Entre les col·laboracions que s’estan fent des de l’Abarset, hi ha el Greenworld i el Brunch -In the Snow, que han aterrat aquest any al país i s’han convertit en un èxit esgotant les entrades a totes les edicions celebrades fins ara. Per aquest motiu, des de l’organització ja s’ha comunicat dues noves edicions per al 10 de març amb M/ND Against, Edu Art i MADAM i el 10 d’abril amb Hernan Cattaneo, Pole Position i Noe Osses.

En quant al cartell, s’ha aconseguit fer un pas endavant i comptar amb artistes internacionals de renom com Kristine Love, Melanie Ribbe, Viviana Casanova o Michael Chenlo. Completen l’oferta musical del local els DJ residents Laeet, Patricia Mantovani, Edu Art, Axel Hit i Vittoskiy, les ànimes de L’Abarset, que omplen les tardes d’après-ski entre setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT