PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cornella acaba en cinquena posició a l’eslàlom FIS de Les Menuires

L’andorrà fa un crono de 1.40.22, a 1.96 del guanyador, el francès Augustin Bianchini

Per El Periòdic

Xavier Cornella durant la prova.
Xavier Cornella durant la prova. | Origami/Oscar Fotos

L’equip de tècnica desplaçat a Les Menuires va tancar ahir les curses de l’estació francesa amb un segon i últim eslàlom. En aquest sentit, Xavier Cornella va aconseguir la 5a posició.

L’andorrà va fer una cursa amb molta lluita per estar entre els millors però posant sobre els esquís el seu nivell. Així doncs, el seu crono final va ser de 1.40.22, a 1.96 del guanyador, que va ser el francès Augustin Bianchini, que es va imposar amb un temps d’1.38.26.

Per la seva part, Bartumeu Gabriel no va poder completar la primera mànega i va quedar fora. 

«A la primera mànega he tingut molt bones sensacions, he esquiat bé i el crono estava molt a prop. A part del primer, que havia guanyat la mànega per mig segon, a tota la resta els tenia molt a prop», va assenyalar Cornella, que va afegir que «a la segona s’ha transformat una mica, tot i que la pista estava bé igualment, però m’ha costat agafar el ritme des del principi i he anat una mica a contratemps. De totes maneres, carrera molt positiva amb la cinquena plaça. Tot i que avui no faig punts, amb el nivell que hi havia a la carrera demostra que estic esquiant a un molt bon nivell en eslàlom», segons informa la FAE.

PUBLICITAT
PUBLICITAT