PUBLICITAT

Andorra Telecom va operar 1.027 intervencions de manteniment i millora durant el 2022

L'entitat ha procurat minimitzar la incidència en els usuaris durant les intervencions

Per El Periòdic

L'operadora nacional va realitzar 1.027 intervencions tècniques de manteniment i millora de les infraestructures per tal de mantenir les millors condicions possibles i va dur a terme actualitzacions als equips que operen a totes les llars i empreses nacionals.


Andorra Telecom va disposar de nombrosos equips tècnics especialitzats en monitoratge i actualització d'equips proveïdors de connectivitat, telefonia i televisió. Amb l'objectiu de minimitzar l'impacte que podrien haver tingut les intervencions sense que afectés el continu proveïment de servei dels clients, amb el mínim tall possible en aquest, el procés de manteniment i actualització es va dur a terme durant les matinades, quan la quantitat de clients connectats es veu minimitzada. A més, l'operadora va assegurar que va enviar correus electrònics als clients per tal d'avisar-los d'aquestes tasques, intentant que, en qualsevol cas, els clients tinguessin coneixement sobre aquestes tasques i poguessin anticipar-se i ajustar la seva activitat.


També, un nombre reduït d'operacions, com les intervencions realitzades en antenes, han requerit llum natural i eren susceptibles a les condicions meteorològiques a causa de la gran alçada on s'efectuen aquestes operacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT