PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreira arriba a la segona ronda de la primera jornada de la Lliga Nacional Espanyola

El karateka, després de passar la primera ronda, va assolir un sisè lloc dels vuit competidors de la segona

Per El Periòdic

Moreira a Pontevedra.
Moreira a Pontevedra. | Karate Xavi Andorra

Durant el cap de setmana es va disputar a la ciutat de Pontevedra la primera jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories Cadet i Absoluta. En aquest sentit, Silvio Moreira hi va participar en la modalitat de Kata (Tècnica) i en la categoria sènior, i en representació de Karate Xavi Andorra, arribant fins a la segona fase.

En la competició va haver-hi quatre grups de vuit competidors. Així, Moreira va estar enquadrat en el primer, i sortint amb el número set, va obtenir una puntuació de 23.20 que li va permetre passar a la segona ronda. Cal recordar que només passen els quatre millors de cada grup. Ja en la segona ronda van quedar dos grups de vuit competidors. En aquesta, el karateka va quedar enquadrat en el grup u, sortint el primer, i va aconseguir una puntuació de 24.40 que li va permetre quedar en 6è lloc dels vuit competidors.

Amb tot, bons punts que acumula a l’espera de la segona jornada i de cara a classificar-se per a la Gran Final de Desembre que se celebrarà a Màlaga.

PUBLICITAT
PUBLICITAT