PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve i Vila, als Campionats del Món d’esquí de fons

La competició comença per als andorrans aquest divendres i acaba el 5 de març

Per El Periòdic

Vila en una prova anterior.
Vila en una prova anterior. | Nordic Focus

Arriba el moment dels Campionats del Món d’esquí de fons. En aquest sentit, Planica, a Eslovènia, acull aquesta cita esportiva que comptarà amb la presència dels andorrans Irineu Esteve i Carola Vila. La primera cursa amb representació tricolor serà aquest divendres, mentre que l’última serà el 5 de març. 

La competició s’obrirà per als esquiadors el divendres amb l’skiathlon. En concret, seran 30 quilòmetres en clàssic i en lliure per a Esteve, que correrà a partir de les 15.30 hores.

L’endemà, dissabte, serà el torn de Vila, que obrirà els Mundials a la cursa dels 15 quilòmetres també de l’skiathlon, a les 14.00 hores.

Els Mundials tindran després uns dies de pausa competitiva per als andorrans, que no tornaran a córrer fins al dimarts 28 de febrer, i en aquest cas amb Carola Vila als 10 quilòmetres individuals en lliure. La cursa començarà a les 12.30 hores. A la mateixa hora del dia següent, dimecres 1 de març, Irineu Esteve correrà els 15 quilòmetres individuals en lliure.

El cap de setmana final, 4 i 5 de març, comptarà amb dues curses. La primera serà els 30 quilòmetres mass start en clàssic femení, però l’equip tècnic decidirà si Vila hi participa o no. Qui sí que té la seva presència assegurada és Esteve, que correrà el diumenge 5 de març, últim dia dels Mundials, la prova dels 50 quilòmetres mass start clàssic, segons informen des de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

PUBLICITAT
PUBLICITAT