PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escollits els membres de la Visura Ciutadana

Per El Periòdic

El Ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana va celebrar ahir el sorteig per seleccionar qui seran els membres que formaran part de la Visura Ciutadana. El procés va consistir en un sorteig entre les 26 persones que van presentar la seva sol·licitud entre el 19 de gener i el 16 de febrer de 2023. Entre els que es van presentar hi havia 10 dones i 16 homes. 

Per dur a terme la selecció es va fer un sorteig, davant la secretaria general del Govern, per a l’urna de gènere femení i se’n van extreure cinc butlletes. Es va seguir el mateix procediment per a l’urna de gènere masculí. Les deu persones seleccionades passen a formar part de la Visura Ciutadana. Després d’aquesta selecció es va procedir al sorteig de les persones suplents. El llistat dels seleccionats es publicarà al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Les urnes utilitzades formen part del fons de Casa Rossell i es van cedir especialment al Ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana per celebrar el sorteig. 

Les persones seleccionades esdevenen una mostra representativa de la ciutadania no organitzada per un període de dos anys i rebran una gratificació de 300 euros anuals. Així doncs, la iniciativa forma part de l’estratègia del Govern per fomentar un diàleg obert entre la ciutadania i els seus representants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT