PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cornella finalitza 7è i Gabriel 10è a l’eslàlom FIS de Les Menuires

Els dos esquiadors andorrans disputen avui el segon eslàlom a la mateixa estació francesa

Per El Periòdic

Bartumeu Gabriel en un prova anterior.
Bartumeu Gabriel en un prova anterior. | Origami/Oscar Rius

Després de diversos dies de gegant pels esquiadors andorrans, ahir es va disputar un primer eslàlom FIS a Les Menuires (França), amb Xavier Cornella finalitzant 7è i Bartumeu Gabriel 10è.

Així, Cornella va ser 7è amb un temps de 1.42.45, a 3.55 del guanyador, el francès Paco Rassat, corredor habitual de Copa d’Europa i Copa del Món, que es va imposar amb 1.38.90 i que va deixar al segon classificat a 1.37. En aquest sentit, l’andorrà va marcar el 9è temps a la primera mànega amb +2.29 i també va fer el 9è registre a la segona amb +1.28 per ser finalment ser 7è amb +3.55.

Per la seva part, Gabriel va completar la cursa 10è amb un crono final de 1.42.91, a 4.01 del guanyador i després de fer una primera mànega en què es va situar amb el 13è crono (+3.01), i una segona en què feia el 5è temps parcial amb +1.00.

L’entrenador Fred Beauviel va assenyalar que «la primera mànega ha estat molt exigent, amb pista injectada i traçat molt ajustat i amb molts abandonaments. Ha estat una cursa correcta per nosaltres, estic molt content».

Avui, els dos esquiadors andorrans disputaran el segon eslàlom FIS a la mateixa estació francesa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT