PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres detinguts per assetjar una dona i intentar tancar-la a una furgoneta

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i al conductor se li va atribuir un delicte de seguretat col·lectiva

Per El Periòdic

L’edifici de la Policia.
L’edifici de la Policia. | TONY LARA

La policia va detenir la matinada de dilluns a tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual. Es tracta de dos residents de 30 i 49 anys, i un no resident de 24 anys.
El fets van passar la matinada de dilluns a les proximitats d’un local d’oci nocturn de Ransol a la parròquia de Canillo, quan dos residents van intentar introduir a una turista anglesa contra la seva voluntat en una furgoneta que conduïa el tercer.
Els detinguts i la víctima s’havien conegut una estona abans en un altre local on la víctima estava amb la seva parella. Els dos arrestats l’haurien assetjat, el que hauria provocat un altercat entre les dues parts.
Els fets van passar fora d’un local d’oci nocturn de Ransol, un dels locals de moda de la nit i que comença a agafar una reputació com un lloc no gaire bo pel gran descontrol que hi ha.
Suposadament, hauria estat en el marc d’aquest desenfrenament que s’haurien produït els tocaments a la noia.
Quan després de l’altercat la víctima va intentar marxar del lloc, els detinguts la van seguir amb el vehicle amb matricula del Principat, i quan aquesta es va aturar la van intentar introduir a l’interior de la furgoneta. 
L’intent de segrest s’hauria produït poc abans de la una de la matinada als voltants del local. Segons fonts policials, la dona s’hi va resistir i els testimonis i les persones que hi havia per la zona la van ajudar a desfer-se dels tres homes. 
Els acusats, veient que no aconseguien el seu propòsit i que no aconseguien endur-se la dona, van acabar pujant a la furgoneta i vanmarxar de la zona.
Els testimonis que van presenciar els fets van avisar a la Policia, i gràcies a les descripcions, al cap de poca estona es va poder interceptar la furgoneta i arrestar als individus.
Els dos detinguts van passar a disposició judicial el dilluns al vespre, acusats d’un delicte contra la llibertat sexual i al conductor del vehicle, se li va atribuir un delicte contra la seguretat col·lectiva per donar positiu en alcoholèmia amb una taxa d’1,16 g/l, però després va ser deixat en llibertat.
Els detinguts van assegura que no tenien cap mala intenció i que el seu comportament era totalment consentit, però els testimonis i la gent que va ajudar a la víctima haurien desmentit la versió dels homes.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT