PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gabriel fa 15è i Cornella 27è al gegant de Les Menuires

La cita arriba després que el temps no deixés fer els dos gegants d’Hochfitch

Per El Periòdic

Cornella a Pozza di Fassa, un gegant d’aquesta temporada.
Cornella a Pozza di Fassa, un gegant d’aquesta temporada. | E. Lukso

Ahir es va disputar el gegant FIS de Les Menuires (França), amb Bartumeu Gabriel finalitzant 15è i Xavier Cornella 27è. La cita va arribar després que el temps no deixés fer els dos gegants de fa uns dies a Hochfitch (Àustria).

Segons informen des de la FAE, els dos esquiadors van tenir dues mànegues ben diferents. Si bé a la primera Gabriel feia una bona baixada que el deixava 11è parcial, Cornella marcava el 32è lloc. Per contra, a la segona mànega va ser Gabriel qui no acabava de trobar el punt i va marcar el 22è parcial, mentre que Cornella va millorar per ser 28è.

Finalment, el crono total de Bartumeu Gabriel, amb 2’19’’57, el deixava 15è amb +2.38, mentre que Xavi Cornella, amb 2’22’’68, se situava al final de la cursa en la 27a posició a 5.49. Cal recordar que els dos corredors disputaran avui un eslàlom FIS a la mateixa estació.

Amb tot, l’entrenador Fred Beauviel va assenyalar que «no aconseguim fer dues mànegues correctes. Bartumeu va fer una bona primera i el Xavi no, però fa millor la segona. Encara ens falten quilòmetres i més dies de gegant, fins que sortirà».

PUBLICITAT
PUBLICITAT