PUBLICITAT

Els Contrabandistes satiritzen la realitat ordinenca un any més

El laboratori P3 de Grifols, la situació de l’estacionament i les eleccions del 2A, al centre de l’escenari

Per El Periòdic

Per sisena edició, el Judici dels Contrabandistes d’Ordino va satiritzar i parodiar ahir, a la plaça Major d’Ordino, la realitat dels ciutadans ordinencs i els afers que més estan impactant en la quotidianitat de la parròquia. Aquest any, el laboratori P3 de Grifols, la manca de puntualitat del mossèn ordinenc, l’increment dels controls d’estacionament i els membres del Comú han sigut els temes que més s’han referenciat.


El president de l’associació Cultura Popular, Albert Roig, va resultar satisfet de l’increment de voluntaris i el gran nombre de participants en la representació teatral, arribant a reunir a una vintena d’actors. Roig va destacar que la realització de l’obra ha estat tot un repte en termes d’organització, però ha reconegut com un èxit el resultat final.


Un dels aspectes més destacats de l’obra ha sigut la propera construcció del laboratori P3 de l’empresa Grifols a la parròquia, conjuntament amb tota mena d’esdeveniments i actors que s’han manifestat en relació amb aquest afer. La manifestació silenciosa en contra del laboratori del passat dissabte, la negativa comunal a realitzar una consulta popular per conèixer la voluntat del poble ordinenc amb relació a aquest projecte, la minoria opositora de Dolsa i Armengol respecte a Grifols i la posició a favor dels consols Mortés i Choy, van ser representades per l’associació cultural.


D’igual forma, el mossèn i la situació dels aparcaments d’Ordino, on van destacar que no hi ha cap punt a la parròquia on es pugui estacionar de manera gratuïta, també van tenir el seu ressò dins l’escenari, que va fer gaudir al públic amb un to satíric. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT