PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut a la frontera un lladre amb documents falsos

Es tractava de l’autor de diversos furts per valor de 1.635 euros

Per El Periòdic

Foto d'arxiu de la frontera d'Andorra amb Espanya
Foto d'arxiu de la frontera d'Andorra amb Espanya | EL PERIÒDIC

La Policia andorrana va detenir dijous passat, un home no resident de 26 anys, que es va identificar al punt fronterer del Despatx de Control Nacional Juxtaposat de Porta (DCNJ) amb un document nacional d’identitat italià falsificat. Al comprovar la informació, se’n van adonar que anteriorment ja s’havia transmès un dossier a la Batllia. L’interessat,  amb antecedents per robatori va acabar identificat a la frontera com el presumpte autor de diferents furts de mercaderies en establiments del Principat, per valor de 1.635 euros.

Divendres al matí la policia va arrestar un altre home al Pas de la Casa. En aquest cas, la detenció es va produir per un delicte contra la funció pública. Aquest resident de 33 anys havia estat identificat fins a dues ocasions a territori andorrà desobeint una ordre d’expulsió governativa.

La setmana passada hi va haver varies detencions contra la seguretat col·lectiva. Una d’elles es va produir divendres a la nit quan la policia va detenir un home resident de 40 anys, per refusar sotmetre’s a la prova de tòxics, després de tenir un accident on va provocar danys materials.

En aquest accident, tres vehicles estacionats a un aparcament de Soldeu van acabar danyats. 

La pitjor nit de la setmana va ser la de la matinada de divendres a dissabte. Els agents van detenir cinc persones més amb taxes d’alcohol superiors a la permesa.

La primera es va produir a un control d’alcohol i drogues a Encamp, on un resident de 43 anys va donar positiu amb una taxa d’1,13 g/l. La segona detenció va ser la d’un home de 30 anys, que va donar 2,00 en alcohol i va resultar també positiu en tòxics. Aquest detingut va provocar un accident on, tot i que no hi va haver danys personals, sí n’hi va haver de materials ja que va topar amb una senyal de circulació.

Tres controls més a Andorra la Vella, a dos no residents de 28 i 18 anys, amb taxes de 1,24 i 1,72 – aquest darrer va tenir un accident amb danys materials i va marxar del lloc dels fets-. I, finalment, un resident de 29 anys va donar també positiu en alcohol amb una taxa d’1,91 g/l.
I en quant a drogues, la mateixa matinada de divendres en un control rutinari a la via pública es controla un home no resident en possessió de 0,7 grams de cocaïna, a més d’estar en possessió de 13,8 grams d’haixix i una cigarreta confeccionada amb aquest producte estupe

PUBLICITAT
PUBLICITAT