Un or, un bronze i tres rècords per Mejía als regionals d’Occitània

La nedadora guanya la prova dels 1.500 metres lliures i fa un tercer lloc als 800 metres

Alexandra Mejía dalt del podi dels 1.500 metres.
Alexandra Mejía dalt del podi dels 1.500 metres. | FAE

Alexandra Mejía va competir durant el cap de setmana als Campionats Regionals d’Occitània, que es van celebrar a Montpeller. La nedadora va assolir un or, un bronze i va millorar tres rècords d’Andorra.

En concret, la representant del club AAS Sarcelles Natation 95 va rebaixar la marca andorrana dels 1.500 metres lliures amb un temps de 17’40’’85, sent la més ràpida de la prova i, així, aconseguint la medalla d’or. A més, va reduir en vuit segons el seu crono anterior.

Pel que fa a la prova de 400 metres lliures, la crolista va fer rècord del Principat de 17 anys amb un temps de 4’32’’36, que millora els seus 4’33’’95.

Quant als 800 metres lliures, va aturar el temps en 9’18’’29, assolint el tercer lloc, la medalla de bronze i un nou rècord del país.

Cal recordar que el campionat, organitzat per la Lliga de Natació Mediterrània dels Pirineus Occitanes i el club ASPTT Montpellier Métropole Natation, és un certamen regional en què tradicionalment participen nedadors de nivell olímpic de l’estat francès, que sol reunir els millors nedadors occitans entre promeses Júnior i realitats Absoluta, segons informen des de la FAN.