PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Va ser el dia

La victòria del darrer partit al Nacional contra l’Sporting ha permès a l’FC Andorra recuperar la confiança

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis llençant el penal que dona la victoria a l’FC Andorra en el darrer partit de lliga.
Bakis llençant el penal que dona la victoria a l’FC Andorra en el darrer partit de lliga. | @FCANDORRA

La victòria diumenge de l’FC Andorra al Nacional ha permès a l’equip del Principat recuperar la confiança que semblava haver perdut després dels darrers resultats a la competició domèstica. 

En aquest sentit, l’entrenador dels tricolor, Eder Sarabia, va assenyalar que era un resultat que el conjunt es mereixia, ja que «el futbol estava sent una mica cruel amb nosaltres». Parlant concretament del partit, el basc va destacar la primera part dels seus, de la qual va esmentar que li va semblar «un espectacle», i que a terme general, «crec va ser un matx on vam ser molt superiors, que al descans hi podíem haver anat amb un resultat de dos o tres a zero». En aquesta mateixa línia es va expressar el defensa Diego Pampín: «Ho vam fer tot per emportar-nos el partit, era completament nostre». 

Relacionat amb les interrupcions que hi va haver pel VAR, l’entrenador es va tornar a mostrar insatisfet amb el seu ús: «Continuo insistint en el fet que no està per aquestes coses», va explicar demanant deixar seguir més el joc sense haver d’aturar-lo tant, a no ser que sigui per a casos excepcionals com unes mans o un fora de joc. Així mateix, va afegir que «crec que ens estem carregant l’essència del futbol», ja que tot i tenir «una eina magnífica no l’estem acabant d’utilitzar bé».

Amb tot, Sarabia es va mostrar molt satisfet amb el joc dut a terme pel seu conjunt: «Em sembla una barbaritat que l’equip sigui capaç, després de cinc derrotes, de jugar com ha jugat, sortir amb aquesta personalitat i lluitar fins al final». A més, va comentar que el triomf de la Copa Catalunya i la darrera victòria de lliga «segurament ens reactivaran una mica, i ens donaran més confiança i energia», aconseguint també, potser, canviar la dinàmica mostrada en les darreres jornades. Per la seva part, Pampín també es va mostrar content: «Ja era hora, estàvem fent les coses bé i l’equip no estava del tot malament. A veure si ens serveix per continuar amb aquestes alegries».

Amb els tres punts a la butxaca, l’FC Andorra se situa amb 35 totals a la classificació, i ara ja se centra en el següent matx de la competició domèstica, que serà dissabte a les 16.15 hores a l’estadi del Reial Racing Club de Santander. Cal recordar que l’equip cantàbric, amb 30 punts, ve de perdre el darrer partit que va disputar, contra el Vila-real B.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT