PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ja ha arribat l’hora de sortir del pou

L’FC Andorra es troba només a quatre punts per sobre de les posicions del descens

Per Pol Forcada Quevedo

Sinan Bakis es lamenta durant el darrer partit de lliga contra el Levante.
Sinan Bakis es lamenta durant el darrer partit de lliga contra el Levante. | @FCANDORRA

Després de la coronació de la Copa Catalunya dimecres contra el CF Badalona Futur, l’FC Andorra ja se centra en el pròxim partit, que serà de lliga i l’enfrontarà demà contra el Reial Sporting de Gijón a les 16.15 hores a l’Estadi Nacional.

L’equip d’Eder Sarabia no passa pel millor moment de la temporada, potser inclús, el pitjor. I és que amb una ratxa de cinc derrotes consecutives a la competició domèstica, i quatre sense marcar gol, s’enfrenaran a un equip que, tot i només comptar amb un punt més, únicament ha perdut dos dels cinc darrers partits del campionat.

Amb tot, des de l’onzè classificat a la lliga, el Club Esportiu Tenerife, fins al dinovè (quart per la cua), la Societat Esportiva Ponferradina, hi ha una diferència de sis punts. Entremig, el conjunt del Principat es troba a la dissetena plaça amb 32. Així doncs, els locals tindran l’oportunitat d’intentar refer la mala dinàmica que porten arrossegant des de mitjans de gener, en el matx que van perdre per dos gols a un en la visita a l’estadi del Burgos CF, per procurar allunyar-se de les zones del descens, de la qual es troben només a quatre punts.

Cal destacar que el Reial Sporting de Gijón no guanya un partit de lliga com a visitant des del desembre, en el matx que van enfrontar contra el Club Esportiu Lugo i van vèncer per la mínima amb un gol als darrers minuts. Per la seva part, l’FC Andorra s’ha mostrat superior a casa durant tota la temporada contra rivals de mitja taula. En aquest sentit, espera demà poder seguir aquest camí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT