PUBLICITAT

Històric desè lloc d'Albós i Vilana per equips a Claut

  • Els Mundials comencen de la millor manera per a l'equip nacional
EL PERIÒDIC
CLAUT

Periodic
Vilana ? de negre a l'esquerra? i Albós, als Mundials de Canillo 2010. Foto: EL PERIÒDIC

Joan Vilana i Joan Albós van fer història ahir per a Andorra en aconseguir per primera vegada entrar en el top-ten de la classificació per parelles en uns Campionats del Món. Tots dos, que arribaven a la gran cita de Claut (Itàlia) en un estat de forma fantàstic, ho van corroborar, a més quedant a només 17 minuts dels dos primers classificats i demostrant que l'equip nacional continua ben viu malgrat els importants canvis que es van produir quan va acabar la temporada passada.

Però no van ser els únics que van brillar ahir en la primera jornada de la categoria sènior als Alps italians. La parella que formen Manel Pelegrina i Armand Jesús també van rendir per sobre del que s'esperava i van aconseguir entrar una segona parella andorrana en el top-20 en aconseguir un fantàstic 17è lloc. La llàstima va ser que la tercera parella en competició de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) que formaven David Albós i Ferran Vila van haver d'abandonar en la tercera pujada de les set que hi havien perquè el segon va patir el trencament d'una fixació.

El seleccionador, Eduard Barceló, tenia eufòria contenida amb el resultat de Vilana i Albós: «Crec que tenien el nivell necessari com per assolir un resultat com aquest. Es tracta d'un resultat mai vist per a Andorra en la competició per equips, més content no puc estar».

Avui continua la competició i arriba l'hora dels me´s joves amb la cursa individual, que comptarà amb Marc Riera, Inka Bellés, Laia Coma i Jaume Planella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT