PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

I de nou, llum

El títol de la Copa Catalunya ha apujat la moral de l’FC Andorra, que diumenge rep l’Sporting al Nacional

Per Pol Forcada Quevedo

Álex Pastor prova un tir llunyà durant el partit, ahir.
Álex Pastor prova un tir llunyà durant el partit, ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va recollir dimecres la primera victòria després de cinc partits de lliga consecutius amb derrota, i quina victòria. El gol del màxim anotador dels tricolor, Sinan Bakis, va permetre a l’equip d’Eder Sarabia aconseguir el títol de la Copa Catalunya, la segona en tota la seva història. 

En aquest sentit, l’entrenador del conjunt del Principat es va mostrar molt content amb el marcador, més que amb el joc: «Igual no l’hem merescut tant, però ens quedarem amb resultat, que ens va molt bé i sent al darrer minut». En relació amb això, va comentar que és «un títol important que queda per a la història», per instants posteriors assenyalar que «estem un pèl necessitats d’aquest tipus d’alegries i volem que ens serveixi per recobrar la confiança i canviar aquesta dinàmica». Un aspecte que també va comentar el central Álex Pastor: «Necessitem aquest cop de sort [a la lliga] que ens empunyi cap a dalt i que la de copa ens serveixi per fer un bon partit el diumenge», al Nacional contra el Real Sporting de Gijón. 

D’altra banda, el tècnic basc va felicitar el rival de la final, el CF Badalona Futur, pel joc que van mostrar durant el matx. «Ens ho han posat difícil perquè han fet un gran partit», va declarar, recordant que l’any passat el seu equip ja va disputar partits contra conjunts de la seva categoria i que es tracta d’equips molt competitius.

En afegit, va destacar l’actuació del jove central de 17 anys, Marc Bombardó ‘Bomba’, del qual va explicar que és un jugador molt intel·ligent que està fent una «gran temporada». A més, cal recordar que la darrera incorporació dels tricolor, el lateral Àlex Valle, va debutar amb el conjunt del Principat, que tot i «estar imprecís en algunes situacions» va fer una gran actuació en l’àmbit defensiu i «ens ajudarà molt en el que resta de calendari». 

Col·laboració / Pyrénées vestirà el primer equip de l’FC Andorra en els desplaçaments. En el marc de l’acord de col·laboració, els grans magatzems s’encarregaran de vestir els tricolor en els desplaçaments al llarg de la temporada. D’aquesta manera, els futbolistes i cos tècnic lluiran roba de la nova col·lecció de la marca North Sails en tots els viatges de l’equip, informa el club.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT