PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Endavant ‘salva’ la llista a Sant Julià

Andorra Endavant ‘salva’ la llista a Sant Julià

Per El Periòdic

El partit polític Andorra Endavant ha ‘salvat’ la llista territorial a Sant Julià de Lòria, salvant així els problemes laborals que van tenir. En aquest sentit, la líder de la formació, Carine Montaner, va informar ahir que el candidat lauredià ha firmat l’excedència. Així, Montaner va explicar que el postulant «es buscarà feina» i que «ha triat fer sacrificis i donar suport al projecte ».

La situació, però, no acaba aquí, ja que una suplent a la llista d’Ordino ha viscut la mateixa circumstància. En relació amb això, segons va indicar la líder d’Andorra Endavant, aquesta també ha signat l’excedència laboral i es quedarà sense salari fins al pròxim 2 d’abril, dia de les eleccions generals.

D’altra banda, Montaner va mostrar la seva insatisfacció respecte a les dificultats que estableixen algunes empreses per permetre als seus treballadors adherir-se a les eleccions.
Als comicis de la parròquia de Sant Julià de Lòria hi participaran, doncs, quatre formacions polítiques: Demòcrates i Liberals, PS-SDP+ , Concòrdia i Andorra Endavant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT