PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lezkano demana passar pàgina i centrar-se en la lliga

Rafa Luz és dubte pel partit de demà contra el Càceres Patrimonio Humanidad per una sobrecàrrega «important»

Per El Periòdic

Un instant del partit de la Copa Princesa davant el Zunder Palència.
Un instant del partit de la Copa Princesa davant el Zunder Palència. | BCA

El MoraBanc Andorra afronta demà el darrer partit de lliga abans de l’aturada per les finestres FIBA. Els tricolor venen de caure a la final de copa a la pista del Zunder Palència i arrosseguen diversos problemes físics en jugadors clau a l’estructura de l’entrenador, Natxo Lezkano, qui precisament ahir, a la roda de premsa prèvia al partit, va advocar per «passar pàgina i enfocar-nos un altre cop en la lliga». Lezkano va reconèixer que la derrota copera ha tocat la moral, però que «ens hem de centrar en el proper partit perquè si no estem al cent per cent, perdrem».

D’altra banda, el preparador va explicar que Rafa Luz és dubte pel matx, ja que té una sobrecàrrega «important» i encara estan valorant «si arrisquem o no, perquè per un partit el podríem perdre en el que resta de temporada».

Respecte al rival, el Càceres Patrimonio Humanidad, va deixar clar que «si no els tenim el respecte que toca, i pensem ja en el 4 de març, ens equivocarem i perdrem. Hem d’estar plenament centrats i fer molt bon partit. La jornada després de la copa no és mai fàcil, i més perquè sumem un altre viatge llarg i ells han tingut 15 dies per preparar-se», segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT