PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Vales, nou fitxatge del Reial Unión d’Irun

L’internacional andorrà arriba de lliure després de la seva etapa malàisia

Marc Vales durant la seva presentació al Stadium Gal
Marc Vales durant la seva presentació al Stadium Gal | Real Unión

El defensa andorrà, Marc Vales, ha passat a formar part de l’històric Reial Unió d’Irun, que milita a Primera RFEF. Després de la seva etapa asiàtica a la lliga malàisia, el defensa apuntava a tornar al vell continent, i fins i tot s’havia especulat amb el seu retorn a escandinavi i a la primera divisió noruega, on va gaudir d’una longeva estada. Tot i així, finalment s’ha acabat decidint per la tercera divisió espanyola, al històric Real Unión propietat del tècnic del Aston Villa, Unai Emery. 

Vales arriba com a reforç fins a finals de temporada per ajudar als fronterers a salvar-se del descens, que tot i encara no situar-se a la zona vermella de la classificació, l’equip basc és a la posició 15ª amb dos punts per sobre del tall.

El defensa escaldenc, ex canterà d’equips com el Reial Madrid i el Reial Saragossa, arriba amb 32 anys a l’equip d’Irun, va ser presentat ahir al Stadium Gal després d’haver arribat com a fitxatge gratuït des del Kedah Darul Aman. Aquest mateix cap de setmana, el Reial Irun s’enfrontarà al Calahorra, un partit contra un rival directe dins de la lluita per no baixar de categoria, on Marc Vales podria tenir la seva primera aparició i debutar com a fronterer i poder causar una bona primera impressió a l’afició basca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT