PUBLICITAT

La mostra ‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’ obre les portes

L’exposició vol donar a conèixer el valor de l’artesania fustera

Per Joan Jiménez

Mas, Codina i la comissaria Mangot a la presentació de l’exposició
Mas, Codina i la comissaria Mangot a la presentació de l’exposició | ANA

La sala Sergi Mas, a la casa comuna de Sant Julià de Lòria, acollirà a partir d’avui l’exposició ‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’, una mostra comissariada per Roger Mas que es planteja amb l’objectiu donar a conèixer el valor artístic, estètic i enginyós del treball artesà sobre la fusta que s’ha fabricat en territori lauredià.


L’exposició, que s’ha concebut amb diversos vessants com l’artístic, l’emocional, o el lúdic compta amb obres provinents de diversos artesans de la zona com Josep Maria Canal, Ramon Gispert, Pere Areny, Josep Granja o Francesc Rossell. Collars i esquelles de corder, salers, bases de formatges, escudelles o caixes de purets són només alguns dels objectes que els visitants podran apreciar al seu interior.


La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, va comentar, durant la presentació de la mostra,que  «vam adonar-nos que a Sant Julià hi havia molta història de fusters, i vam pensar que seria molt bonic recollir els diferents artesans que han treballat la fusta per fer-ne memòria». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT