PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marsol signa la dimissió per ser candidata a les eleccions

La cònsol deixa el comú trista però satisfeta per la feina ben feta

Per El Periòdic

Conxita Marsol entregant la carta al cònsol menor, David Astrié.
Conxita Marsol entregant la carta al cònsol menor, David Astrié. | Comú d\'Andorra la Vella

Conxita Marsol ahir va deixar de ser la cònsol major d’Andorra la Vella per concórrer a les eleccions generals del 2 d’abril com a candidata de la llista demòcrata i liberal per Andorra la Vella. Per això, ahir a  primera hora del matí va lliurar la carta de dimissió i de renúncia com a consellera del comú al cònsol menor, David Astrié, que properament assumirà el càrrec que deixa vacant Marsol. 

«És un dia trist perquè deixo el comú, però estem en un projecte i un partit, i, a vegades, s’han de prendre decisions». Aquesta és la valoració de Conxita Marsol un cop va lliurar la carta i va afegir que està molt contenta de la seva gestió perquè «he treballat molt activament per la parròquia i Andorra la Vella ha recuperat l’orgull». 

A banda de Marsol, tambe va presentar la renúncia la consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes participatius, Meritxell López. Aquesta consellera anirà a la llista nacional encapçalada per l’actual cap de Govern, Xavier Espot; i Alain Cabanes, conseller d’Esports i de Joventut, que farà tàndem a la candidatura parroquial juntament amb Marsol. 

En la propera sessió de Consell de Comú s’assignaran els nous càrrecs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT