PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rècord d’Andorra de Teixeira i Cuen a la piscina de Torrevella

Tots els participants del país aconsegueixen almenys una millor marca personal

Per El Periòdic

Els participants andorrans.
Els participants andorrans. | FAN

Vint-i-quatre millors marques personals, dos rècords d’Andorra, una mínima per als Jocs dels Petits Estats de Malta i sis mínimes per a Campionats d’Espanya, ha estat el balanç de la delegació andorrana en l’11è Campionat d’Espanya júnior i infantil per federacions territorials, disputat durant el cap de setmana passat a la piscina de Torrevella (Alacant).

Destaca en el balanç esportiu, que cadascun dels set nedadors andorrans va aconseguir almenys una millor marca personal. Kevin Teixeira va batre el rècord d’Andorra de divuit anys en la prova de 200 metres lliures amb un temps d’1:57,69, que li va valdre el 10è lloc i l’hi va permetre superar el temps d’1:58,62 de Tomàs Lomero del 21 de desembre de 2019. Prèviament, durant la primera jornada del campionat, havia fet la mínima per a Espanya i Malta, a la prova dels 400 metres estils amb un 6è lloc i un registre de 4:38,74 i millor marca personal.

Per la seva banda, Biel Cuen va fer fins a quatre mínimes d’Espanya. La primera d’elles amb un rècord d’Andorra de 100 metres papallona de setze anys, amb un temps de 59,89 i un 6è lloc que millora la marca d’1:00,92 de Tomàs Lomero del 24 de juliol del 2017.

PUBLICITAT
PUBLICITAT