PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àxel Esteve disputarà l’eslàlom dels Mundials de Courchevel-Méribel

La FAE escull l’últim esquiador de la delegació tricolor que debutarà a finals de setmana

Per El Periòdic

Esteve durant una cursa aquesta temporada.
Esteve durant una cursa aquesta temporada. | Alexis Boichard Agence Zoom

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va decidir ahir que Àxel Esteve seria el corredor que representarà a Andorra a la cursa d’eslàlom dels Campionats del Món de Courchevel-Méribel, que estan tenint lloc aquests dies.


L’andorrà, que va lluita la plaça amb Àlex Rius, formarà part de la cursa d’aquesta disciplina, que està prevista per a l’últim dia dels Mundials, és a dir, aquest diumenge. El que no se sap encara (es coneixerà al llarg de la setmana) és si haurà de disputar les qualificacions de l’eslàlom, que en qualsevol cas estan programades per al dissabte.

«Aquesta última gira de curses FIS, més les dues Copes d’Europa a Jaun, ens han confirmat que Àxel Esteve és el candidat en millor forma i més ben preparat per participar en els Campionats del Món», va declarar el director tècnic de la FAE, Roger Vidosa. «Àlex Rius participarà en les proves de Copa d’Europa de Berchtesgaden que coincideixen en el calendari amb els Mundials. Rius és jove i pensem que aquest calendari s’adapta molt més als seus objectius a curt o mig termini i segurament tindrà en el futur moltes altres ocasions per poder participar en un gran esdeveniment com és uns Mundials», va dir Vidosa.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT