PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc ja pensa en la lliga després de perdre la Copa

L’objectiu del conjunt tricolor continua sent l’ascens directe a l’ACB que passa per la competició regular

Per David Sansaloni

Els jugadors del MoraBanc es lamenten després de perdre el partit de Copa contra el Palència.
Els jugadors del MoraBanc es lamenten després de perdre el partit de Copa contra el Palència. | Baloncesto España

El MoraBanc no va poder fer-se amb la seva segona Copa Princesa (antiga Copa Príncipe) en perdre davant el Zunder Palència per 74-69 al Municipal d’Esports de Palència. El que va ser un dels partits més esperats per l’aficionat a la LEB Or no va defraudar, i tots dos equips van donar un veritable espectacle a les més de 5.000 persones que van acudir al pavelló, sent d’aquestes un centenar del Principat.


No obstant el resultat final, el MoraBanc canvia novament el xip i es posa en mode lliga, i és que el conjunt dirigit per Natxo Lezkano té molt clar quin és l’objectiu principal. Això sí, l’entrenador va declarar, just en acabar el matx, que «estic molt orgullós de la feina que han fet els jugadors, que s’han deixat la pell a la pista. Hauria pogut guanyar qualsevol». A més, el tècnic basc va agrair el desplaçament de l’afició a Palència, tot i lamentar no haver-los pogut oferir el trofeu de campions.
Analitzant la trobada, el pivot Felipe dos Anjos va as

senyalar que «en la segona meitat hi ha hagut molta més intensitat, la qual cosa els ha permès guanyar el partit». Tot i això, «s’han endut el títol, però hem de recordar que estem aquí per la lliga», va remarcar el brasiler. Una vegada finalitzat aquest parèntesi, l’equip es desplaçarà aquest divendres a Càceres, i el pròxim 4 de març tindrà una nova, i última, oportunitat de revenja en enfrontar-se al Palència al Poliesportiu.


Aquesta data està marcada en vermell al calendari, i és que qui surti vencedor del matx tindrà pràcticament mitja lliga guanyada, així com també l’ascens directe. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT