PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lomero i Pelegrina fan podi al Trofeu Ciutat de Terrassa

Bernat Lomero i Aleix Ferriz també registren unes bones actuacions

Per El Periòdic

Pelegrina al podi.
Pelegrina al podi. | FAN

El Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, celebrat a les instal·lacions del CN Terrassa, va rebre la participació d’alguns nedadors andorrans. Els resultats més destacats van ser els dos podis de Patrick Pelegrina (primer als 50 metres braça i tercer als 100 braça), i dos de Tomàs Lomero (segon als 50 papallona i tercer als 100 papallona).

En total, van prendre part en la cita els júniors Dídac Rayo, Kevin Teixeira i Sergi Villareal; i els absoluts: Marc Monteiro, Mònica Ramírez (CN Barcelona), Aleix Ferriz (CN Mataró), Bernat Lomero (CN Lleida), Tomàs Lomero (CN Lleida) i Patrick Pelegrina (CN Lleida).

Bernat Lomero va accedir a dos finals A, amb dues quartes posicions i dos finals B; Mònica Ramírez va competir en dues finals A i una final B; Aleix Ferriz en una final A i una final B; i Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero amb dues finals B. També va destacar la meritòria participació dels júniors Dídac Rayo i Kevin Teixeira, que es van guanyar el dret a participar en les finals de 200 metres esquena i 400 metres lliures d’un Campionat Absolut, assolint una 7a i una 8a plaça, respectivament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT