PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno finalitza 30a al tercer entrenament de descens del Mundial

L’andorrana continua amb bones sensacions sobre la neu i «només m’ha de sortir tot bé»

Per El Periòdic

Cande Moreno durant l’últim entrenament de descens, ahir.
Cande Moreno durant l’últim entrenament de descens, ahir. | Alain Grosclaude Agence Zoom

Els Campionats del Món d’esquí alpí de Courchevel-Méribel van tancar ahir els entrenaments del descens femení, amb Cande Moreno assolint una 30a posició final. La cursa d’aquesta disciplina es disputarà avui, al mateix escenari de Méribel.

L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va completar una baixada en què, tot i tenir un bon ritme, una errada en un revolt va ser suficient per deixar-la molt frenada, perdent part del temps de cursa. L’andorrana va travessar la meta amb un registre d’1.30.86, a +2.55 del millor crono, que va ser per a la italiana Sofia Goggia (1.28.31). De fet, Moreno va començar molt bé, amb +0.09 en el primer intermedi i el 14è temps, però en el segon ja va marcar un +0.40, en el tercer +0.29, en el quart es va deixar més d’un segon (+1.28) sent 31a i, finalment, va recuperar una mica de ritme per entrar a meta en 30a posició.


«Tinc tot bastant clar per la cursa de demà [avui]. He fet dos entrenaments molt bons, i el d’avui amb un gran error que m’ha tallat tota la velocitat per la part baixa», va explicar Moreno, mentre afegia que «sé el que no he de fer i espero que surti tot com he planejat, i aniré amb moltes ganes». L’andorrana continua amb bones sensacions per afrontar la cita i, a més, «la pista m’agrada, i penso que puc produir un bon esquí. Simplement, m’ha de sortir tot bé, i ja està», va acabar afirmant la tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT