PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Julen Sánchez, convocat amb la selecció catalana

El RCD Espanyol va fitxar el jove futbolista a l'estiu i ara juga cedit al Nàstic de Manresa

Per El Periòdic

Julen Sánchez durant un partit aquesta temporada.
Julen Sánchez durant un partit aquesta temporada. | FAF

La jove promesa Julen Sánchez, de només 12 anys, va ser convocat amb la selecció catalana sub-14 per disputar la fase d’or del Campionat d’Espanya d’Autonomies, que tindrà lloc a Xerès de la Frontera aquest cap de setmana. Sánchez va ser fitxat pel RCD Espanyol aquest estiu, per després marxar en qualitat de cedit al Nàstic de Manresa.

Fill del mític Juli Sánchez (72 internacionalitats amb l'absoluta de futbol) i que fa tres dècades també va jugar l'Espanyol d'Autonomies amb Catalunya, però en futbol sala, Julen Sánchez s'ha guanyat un lloc a la llista de convocats per mèrits esportius. Titular al Nàstic tot i ser de primer any i jugar en la lliga infantil Preferent, porta set gols i està sent un dels més destacats del conjunt manresà.

Juli Sánchez creu que fitxar per l'Espanyol ha estat clau també per ser convocat amb la selecció catalana: «A Julen li ha anat molt bé, va a guanyar-se un lloc i a conèixer un futbol que dona més possibilitats pensant en un futur com a futbolista professional. Ha après molt en el darrer any, amb una gran exigència en els entrenaments que l'ha fet madurar, aprendre a competir i a créixer com a jugador».

La sub-14 de Julen Sánchez debutarà avui a l'Espanyol d'Autonomies davant Múrcia, demà s'enfrontarà a Cantàbria i diumenge, amb Catalunya. Tots tres partits, a les 11.30 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT