PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC no s’enfonsa i vol tornar a donar un cop sobre la taula

L’equip sènior masculí busca refer-se de la primera derrota sofrida a la Divisió d’Honor catalana

Per David Sansaloni

Una imatge d’un partit del VPC aquesta temporada.
Una imatge d’un partit del VPC aquesta temporada. | @vpcandorra

L’equip sènior masculí del VPC no tirarà la tovallola tan fàcilment, i vol refer-se de l’última derrota sofrida, la primera a la Divisió d’Honor catalana, per un ajustat 17-20 contra la Santboiana a Prada de Moles. Fins al moment, els homes dirigits per Dani Raya havien signat un 3/3, amb ple de victòries en aquesta nova fase, però l’expulsió de Lluc Cunill va deixar els tricolor amb un home menys durant tota la segona meitat, complicant molt el duel.


Una vegada deixat de costat aquest resultat, el VPC va tornar als entrenaments al llarg d’aquesta setmana, i demà tindrà una nova prova de foc contra el Cocodrils de Viladecans, també a Prada de Moles. El cos tècnic no vol que s’aturi la gran progressió mostrada pels jugadors des que va començar la temporada, i el president de l’entitat, Gerard Giménez, va declarar que «l’equip continua molt compenetrat i es veu que tenen ganes de guanyar la lliga, i és per això que estem molt contents».


Giménez ho té molt clar, i va assenyalar que «tenim un conjunt preparat per fer coses molt grans aquesta temporada, tot i que ja en les fases finals va tot a cara o creu». L’objectiu de l’entitat no ha canviat, i entre cella i cella està l’ascens, un moment que «ens agradaria molt viure, i als jugadors no els hi hem posat cap pressió. De fet, els hi vam preguntar fins on volien arribar, on volien anar aquesta temporada, i ells mateixos van dir que l’ascens era la finalitat principal i tenim plena confiança». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT