PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nàdia Tudó registra un doble rècord d’Andorra a la Bundesliga

La nedadora de la FAN trenca marques en els 200 braça i en els 400 estils a Alemanya

Per El Periòdic

Nàdia Tudó durant la primera jornada de la Bundesliga.
Nàdia Tudó durant la primera jornada de la Bundesliga. | FAN

Nàdia Tudó va prendre part en la primera jornada de la Bundesliga (Deutschen Mannschaftswettbewerbs Schwimmen DMS) o Primera Divisió de la Lliga Alemanya de Natació, celebrada en piscina de 25 metres a la ciutat d’Essen, estat federat Rin del Nord, a Westfàlia.


La nedadora de la Federació Andorrana de Natació (FAN), que fa tan sols una setmana va batre la seva marca dels 200 metres braça en piscina de 50 metres a l’Euro Meet de Luxemburg, va tornar a brillar a l’aigua, en aquesta ocasió establint un nou rècord d’Andorra en els 200 metres braça en piscina curta. Tudó va marcar un temps de 2.29.32, millorant així el seu registre anterior dels 2.29.55 assolit el 20 de novembre del 2020.


D’altra banda, la de la FAN no es va quedar aquí, i va anar per més, tal com ja va avisar a l’Euro Meet de Luxemburg, i també va rebaixar la seva marca en els 400 metres estils gràcies a un temps de 4.54.14. D’aquesta manera, l’andorrana va millorar el registre de 4.56.33 que ella mateixa tenia des del 2 de febrer del passat 2020.


L’aportació de Tudó va ser d’allò més destacada, ajudant en gran manera al rendiment de l’equip femení del club Oneflow Aquatics alemany (al qual pertany i es troba entrenant Tudó). El conjunt va aconseguir una meritòria 9a posició a la classificació general, que li va garantir, un any més, la seva permanència en la màxima categoria de la competició per equips de la natació del país.


La nedadora tricolor continua fent passes endavant en la seva evolució, centrant els seus esforços sobretot en la preparació de cara a les cites internacionals. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT