PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, ‘out’ al supergegant del Mundial

Les sensacions no acompanyen l’esquiadora i ja pensa en la cursa de descens

Per El Periòdic

Cande Moreno durant una de les curses del Mundial.
Cande Moreno durant una de les curses del Mundial. | Alain Grosclaude Agence Zoom

Cande Moreno va disputar ahir el supergegant dels Campionats del Món de Courchevel-Méribel. L’esquiadora andorrana no va poder completar la cursa en perdre la línia a la meitat de baixada. Moreno, que va sortir amb el dorsal 34, va realitzar un inici de cursa amb un bon crono i velocitat, i fins i tot va marcar un primer intermedi en què va arribar a situar-se 19a. Al següent intermedi, ja va passar a fer la 30a parcial, tot i que després va ser quan va perdre la línia, quedant fora de cursa.


«Semblava el dia perfecte, perquè tant mentalment com física, i també al reconeixement, ho tenia tot molt clar, i estava molt confiada, al 100%», va manifestar Moreno, mentre afegia que, des del principi «notava una sensació estranya amb la neu, un feeling bastant dolent». L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va assenyalar que per molt que donés el 100% «no trobava la bona línia, fins que ha arribat un moment en què les corbes eren més tècniques, he entrat a un revolt en què, en un altre moment, penso que hauria pogut resoldre amb facilitat, no he pogut més, he perdut la línia i ja no he arribat a la següent porta».


Moreno va lamentar la situació, però, tot i això, va voler mirar cap al futur, també després d’uns dies a Méribel entrenant i competint. «És una mica frustrant. Oportunitats com aquesta són només cada dos anys, així que no és gens fàcil d’assimilar, però el positiu que he tret és que el nivell està, i tinc una altra cursa per davant amb dos dies per adaptar-me a les condicions», va dir Moreno en acabar la jornada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT