PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gabriel i Cornella assoleixen a Font Romeu una bona base de punts FIS

Els corredors de la FAE registren una 6a i 21a posició respectivament en el segon gegant

Per El Periòdic

Gabriel durant una cursa d’aquesta temporada.
Gabriel durant una cursa d’aquesta temporada. | E. Lukso

Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella van disputar ahir el segon gegant FIS de Font Romeu (França), amb la intenció de seguir amb la progressió en la disciplina de gegant. Si dilluns van trobar les sensacions després d’un temps sense competir en gegant, ahir van demostrar una bona adaptació, acostant-se als seus punts FIS, en el cas de Gabriel, i millorant els actuals, en el cas de Cornella.


Gabriel va acabar 6è amb un temps d’1.45.32, a 0.39 del vencedor, el francès Emile Baur, que es va imposar amb un 1.44.93. A més, l’andorrà va finalitzar a només 0.21 del podi. L’esquiador de la FAE va marcar uns primers punts, molt a prop dels seus actuals 34.22, amb 37.50, la qual cosa permet fer un primer pas de cara a aconseguir rebaixar punts en aquest període de gegant i durant les pròximes curses.


Cornella, per la seva part, va ser 21è amb un registre d’1.46.34, a 1.41 del guanyador i amb una cursa que, segons indiquen les previsions, marcarà menys dels actuals 50.47 punts FIS, al voltant dels 47 punts, la qual cosa el posa en bona situació per obtenir en pròximes cites una nova reducció per completar aquesta rebaixa.


«Són curses amb una penalitat que no és molt baixa. Gabriel no fa punts, però es queda a prop de la puntuació que té ara, i això vol dir que ja té una primera nota per a la volta que farem», va explicar el tècnic, Fred Beauviel, mentre afegia que «Cornella ha baixat els seus punts i ha sigut un dia positiu». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT