PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno acaba 18a al primer entrenament de descens

La tricolor té previstes tres pràctiques en aquests mundials de Courchevel

Per El Periòdic

Moreno durant l’entrenament d’ahir.
Moreno durant l’entrenament d’ahir. | Alain Grosclaude Agence Zoom

Cande Moreno va disputar ahir el primer entrenament de descens, dels tres previstos en el calendari dels Campionats del Món de Courchevel-Méribel. L’andorrana va acabar 18a, marcant un temps d’1.32.15, a 1.61 del millor registre, que va ser per a la italiana Sofia Goggia, amb una marca d’1.30.54. Aquesta jornada de pràctica va servir per anar agafant ritme abans de la cursa d’aquest dissabte.


De fet, els entrenaments de descens es prendran un dia de pausa perquè avui és el dia reservat per a la cursa de supergegant, al mateix escenari d’aquests últims dies. Després, demà i el divendres se celebraran les dues últimes posades a punt d’aquesta disciplina de descens.


«Ha esquiat bé, tècnicament, però encara s’ha reservat una mica a algunes parts amb la línia», va explicar l’entrenador de Moreno, Dejan Poljansek. El tècnic va declarar que ara es tracta de «corregir això els pròxims dies». Així mateix, el director d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Roger Vidosa, va assenyalar que ahir «era el primer dia d’entrenament, i era important agafar referències sobre la pista per fer després una bona correcció veient el vídeo. Ha estat un molt bon reconeixement, i s’ha vist que ha sigut capaç de fer un molt bon temps».


Vidosa considera que Moreno, ara, «ha de polir dues o tres cosetes perquè la baixada acabi de ser perfecta». En aquest sentit, va destacar que es tracta «d’anar construint els pròxims dies, i demà hi ha un petit parèntesi amb el supergegant, però posteriorment tindrà dos entrenaments més per preparar com cal la carrera del dia 11», va afegir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT